地產

匯景花園受到香港買家嘅歡迎

匯景花園由長江實業於1992年興建,地理位置優越,屬於地鐵上層建築。 它由山和海作為後盾。 住宅區有小巴和巴士總站。 關閉. 住宅區有一座直通藍田站嘅天橋,惠京廣場樓下有完善嘅生活設施。

根據 House730的資料,該屋的現價為每方呎16,267港元。 作為一個29岁嘅住宅區,設施成熟,維護良好。 前來諮詢的買家既是自住者,也是投資者。 你可以睇到住宅區。 租金回報好有吸引力。 有些單位有海景,佢哋甚至更搶手。

此外,匯景花園日本幼稚園身,位於拉古纳市,係接近住宅區嘅腳,所以它吸引咗好多日本家庭居住。 在間距方面,單位間距相當實用,實際率高達80%。 客廳採用鑽石形設計,不僅照明良好,而且非常實用。

目前,匯景花園單位好少購買,特別是對於開放前景,嗰度有山山,海和海。 關鍵係價錢相對適中,過城市市場更有吸引力。 House730為香港市民收集各種竹筍。 如果客戶對該地區嘅單位感興趣,佢哋可以提前致電網站上嘅地產經紀。 代理將根據客戶的需求選擇更合適的設備供您選擇。

發佈回覆

你的電郵地址並不會被公開。 必要欄位標記為 *